Zgjerohen hetimet ndaj Muhamed Zeqirit

  Prokuroria për krim të organizuar ka zgjeruar hetimet për ish-sekretarin e përgjithshëm të Qeverisë, Muhamed Zeqirit.

  Bëhet fjalë për një tjetër rast penalo-juridik, ku qeveria përmes sekretarit të përgjithshëm Muhamed Zekiri ka lidhur marrëveshje me një person juridik për shërbime konsulente për riorganizimin e Hekurudhave.

  Prokuroria dyshon se edhe kjo kontratë është lidhur pa tender.

  Ai dyshohet për shpërdorim detyre që nga prilli, kur Prokuroria për Krim të Organizuar hapi hetimet ndaj Zekirit dhe dy shtetasve të tjerë kroatë, edhe për kontratë për shërbime konsulence pa procedurë të prokurimit publik.

  Lajmi Paraprak

  Unitedi kritikohet për transferimin e Martinez

  Lajmi i rradhës

  LSM: Shpenzimet minimale për një familje në muajin korrik janë 47 mijë denarë

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë