O Zot! Fali, s’dijnë çfarë flasin!

  Arben Zeqiri

  Justifikumet e deputetit dhe partisë që nuk kanë asnjë logjikë:

  • Nuk shkova në Kuvend se ndjehesha i rrezikuar nga deputetët e opozitës!
  • Përse paraprakishr nuk e rrezikoi askush Skender Rexhepin?
  • Hyjmë në Qeveri të mbështesim euro-integrimet!
  • Euro integrimet mbështeten edhe nga opozita, ashtu siç u mbështetën ndryshimet kushtetuese dhe shumë ligje të tjera me siglën e BE-së.
  • Duam ti japim shancë kësaj Qeverie dhe stabilitetit në prag të marrjes së datës.
  • Vetë kryeministri nuk dha dorëheqje më herët, ndërsa jep dorëheqje dhe largohet dy javë para vendimit për datën.
  • Do të hyjmë në Qeveri që do ta luftojë krimin dhe korrupsionin.
  • A nuk ishte kjo Qeveri e kriminalizuar dhe korruptuar. Si do ta luftoni krimin duke bashkëpunuar dhe bashkëqeverisur me kriminel (siç i quajtët vetë deri dje)?
  • Do ta ndihmojnë procesin integrues duke u bërë pjesë e Qeverisë.
  • Çfarë ndihme mund të jepet dy javë para vendimit për datën? Çfa konkretisht do të bëjnë për dy javë?
  • Nëse kanë gadishmëri të ndihmojmë procesin integrues duhet të pranojnë ndarje të pushtetit.
  • Kjo nuk është ndihmë, por shantazhim i procesit integrues. Kjo i bie: si t’na jepni poste do të mbështesim integrimet, nëse jo nuk i mbështesim.
  • Mes vdekjes dhe uljes me Ali Ahmetin, unë do ta zgjedhi të parën.
  • Zot! Fali, s’dijnë çfarë flasin!
  Lajmi Paraprak

  Gashi: Alternativa do të jetë pjesë e asaj qeverie e cila do ta luftojë krimin dhe korrupsionin

  Lajmi i rradhës

  Banorët e Bllacës kundërshtojnë çmimin për shpronësimin e tokave të tyre, paralajmërojnë bllokadë

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë