“Opozita shqiptare” bën një dëm edhe më të madh me tragjedinë në Tetovë

  Arben Zeqiri

  Një keqpërdorim eklatant dhe shumë i ulët i tragjedisë në spitalin modular në Tetovë. Çdo opozitë në botë do të duhej të kërkonte drejtësi, të merret me fajtorët e vërtetë, me përgjegjësit kryesorë dhe të kërkonte drejtësi. Por, për ta bërë këtë duhet të jesh vetë i pastër, të mos kesh qenë kurrë i përzier me fajtorët, të mos i kesh lyer gishtat me mjaltë dhe të mos i kesh pasur asnjëherë padronë fajtorët e vërtetë.

  Meqë vetë ishin në koalicion, njëri në lista të përbashkëta dhe tjetri në koalicione pas shpine është shumë e kuptueshme se nuk mund të merren me padronët e tyre që ju dhanë mandate, poste e privilegje. E në mungesë të guximit, të pastërtisë për tu marrë me të vërtetën, “opozita shqiptare” bën një dëm edhe më të madh. Manipulojnë me viktimat dhe tragjedinë duke luftuar me shpifje Aleancën për Shqiptarët dhe ministrin aktual të shëndetësisë, Fatmir Mexhitin.

  Normalisht që kjo është formë e mirë për ti ikur edhe të vërtetës ish ministri Bekim Sali i cili opinionit i ka borxh shumë përgjigje.

  Mos luani me ndjenjat e njerëzve, por nëse keni guxim merreni me prokurorët, me ish-ministrin Venko Filipçe, merreni me Angjushevin dhe me të tjerët, nëse ua mba!?

  E ne, po do të merremi dhe po merremi me ata dhe me të vërtetën. Edhe ministri Mexhiti edhe ministri Lloga tanimë kanë filluar punën dhe të gjithë juve që manipuloni do tu demaskojnë.

  *Qëndrimi i autorit jo me domosdoshmëri pajton me politikën redaktuese të portalit.

  Lajmi Paraprak

  Rritja e pensioneve varet nga Kushtetuesja

  Lajmi i rradhës

  Cili është ushqimi më i mirë për shëndetin e veshkave

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë