Federata e boksit, kërkon leje për kosovarët

  Federata Ndërkombëtare e Boskit amator, përmes një kumtesë konfirmoi se është duke biseduar me drejtuesit e Federatën e Boksit të Serbisë, për të lejuar boksierët nga Kosova, që të marrin pjesë në Botërorin e Boksit, i cili nga 24 tetor e deri më 6 nëntor do të zhvillohet në Beograd.

  Ditë më parë Komiteti Olimpik i Kosovës, konfirmoi se ekspedita me boksierët kosovar, dy herë është kthyer për shkak të simboleve të Kosovës edhe pse Kosova është anëtare e plot e Federatës së Boksit. “Federata e Boksit të Kosovës është anetare e plot e Federatës Ndërkombëtare të Boksit nga viti 2014 dhe pritet që të merr pjesë në Botërorin e ardhshëm,” thuhet në kumtesën e Federatës Ndërombëtare të Boksit, e cila ka kërkuar që delegacioni i Kosovës të trajtohet si çdo anëtare e Asociacionit Ndërkombëtar.

  Lajmi Paraprak

  Ashpërsohet retorika në fushatën e LSDM-së dhe VMRO-DPMNE-së në rrethi i dytë zgjedhorë

  Lajmi i rradhës

  VMRO-DPMNE akuzon: “Në MPB ka bashkim kriminel”

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë