Fotografitë më të mira nënujore

  Fotografi Nënujor i Vitit është konkurs vjetor global me seli në Mbretërinë e Bashkuar, që i jep rëndësi fotografive të bëra nën sipërfaqen e oqeaneve, liqeneve, lumenjve dhe madje edhe pishinave. Më poshtë janë fotografitë më të mira dhe të shpërblyera të konkursit të vitit 2021.

  Foto: Martin Broen (ShBA)

  Foto: Galice Hoarau (Norvegji)

  Foto: Steven Kovacs (ShBA)

  Foto: Tobias Friedrich (Gjermania)

  Foto: Grant Thomas (Britania e Madhe)

  Foto: Karim Iliya (ShBA)

  Foto: Zhang Jinggong (Kinë)

  Foto: Ryohei Ito (Japonia)

  Foto: Keigo Kawamura (Japonia)

  Foto: Diana Fernie (Australia)

  Foto: Martin Broen (ShBA)

  Foto: Jack Berthomier (Kaledonia e Re)

  Foto: ManBd (Malajzia)

  Foto: SJ Alice Bennett (Meksikë)

  Foto: Ryohei Ito (Japonia)

  Foto: Mark Kirkland (Britania e Madhe)

  Foto: Mark Kirkland (Britania e Madhe)

  Foto: Malcolm Nimmo (Britania e Madhe)

  Foto: Alex Tattersall (Britania e Madhe)

  Foto: Kirsty Andrews (Britania e Madhe)

  Foto: Atanas Petrov (Britania e Madhe)

  Foto: Ian Wade (Britania e Madhe)

  Foto: Sandra Stalker (Britania e Madhe)

  Foto: Karim Iliya (ShBA)

  Foto: Pasquale Vassallo (Italia)

  Foto: Renee Capozzola (ShBA)

  Lajmi Paraprak

  Përse Ajnshtajni nxjerr gjuhën?

  Lajmi i rradhës

  Arti i pikëllimit, a dimë ta shohim dhembjen e njeriut?

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë