A gjuhen pëllumbat

  Ali Podrimja

  Pëllumbat a gjuhen bre?

  Ulem në rend të dytë
  pse shoh më larg e
  dëgjoj më mirë
  pse kam zë më të fortë

  Vetveten s’e ha nga mëria
  as shtyhem me brryla
  Më shlirë e kam se në rend të parë

  Si gjuhen pëllumbat bre?

  Nga karrigia ima lëvizëse
  për mrekulli mat kokat tullace
  dhe barqet e fryra

  Është rrenë e kulluar
  se unë Ali Podrimja
  jam qytetar i rendit të dytë
  në Planetin Ka Ka

  A gjuhen pëllumbat bre? 

  Lajmi Paraprak

  “Ndryshojeni Udhëzimin Administrativ për shaminë”

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë