Ndër filmat e vetëm që realizohet në këto kushte (Video)

  Julie Gautier, një artiste dhe koreografe ka realizuar një performancë në një nga pishinat më të thella në botë.

  Gautier ka vallëzuar nën ujë dhe ka mbajtur frymën për gjashtë minuta para se të dalë nga uji.

  Kjo lojë është pjesë e filmit pa zë, “Ama”, që tregon se secili mund të interpretojë në mënyrën e tij, sipas përvojës së tij. S’ka imponime e as sugjerime.

  “Doja të shprehja dhembjen time me këtë film. Por, e mbulova me hir”, ka thënë ajo.

  Koreograf i filmit është Ophelie Longuet, ndërsa muzika e Ezio Bossos.

  Lajmi Paraprak

  ‘O trim në gjoks çu godite, tokën që e deshe, ti me gjak vadite’

  Lajmi i rradhës

  Intervista ekskluzive e “Stampa Sera” me Bekim Fehmiun i cili kthehet në ekran pas dhjetë viteve

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë