Shtegtojnë derrat

  Stefan Çapaliku

  Shtegtojnë derrat.
  Dhe derrat
  shtegtojnë larg,
  kalojnë dete,
  oqeane,
  dhe era që i rreh gjoksin
  ia hollon trupin dhe i bën zogj…

  Dhe derrat
  na lanë Amanet tokën Arbërore,
  fluturuan drejt trojeve latine
  të reja e të begata,
  ku ndjehen të lehtë si zogj…

  Dhe derrat flutures
  shtegtojnë la e më la
  dhe ciu ciu bën thiu…

  Tiranë, 13. 07. 2023

  Lajmi Paraprak

  Fibrilacioni atrial – Cilët janë shkaktarët dhe si mund ta parandaloni

  Lajmi i rradhës

  Dhjetë masa për t’u mbrojtur nga nxehtësia dhe pasojat e saj

  Lajme tjera

  Analfabeti politik

  Bertolt Brecht Më i keqi analfabetështë analfabeti politik.Nuk dëgjon, nuk fletnë ngjarje politike pjesë nuk merr.Ai nuk e…
  Më tepër

  Bashkohu

  Informohu në kohë