“27 Prilli” avokatët: Prokuroria nuk dëshmoi fajësinë e Janakievskit

  Foto: Radio Evropa e Lirë

  Fjalë përmbyllëse mbi rastin “organizatorët e 27 Prillit” nga avokatët e të pandehurit Mile Janakieski. Mbrojtja në sallën e gjyqit vuri në dukje se ish-Ministri i Transportit dhe Lidhjeve nuk u përmend askund se kishte organizuar protesta, as se ai kishte organizuar dhunë. Më parë në fjalën përfundimtare, të pandehurit Trajko Veljanoski dhe Spiro Ristevski kërkuan aktvendim lirimi.

  “Konsideroj se dëshmitë e paraqitura gjatë seancës kryesore si materiale dhe verbale hedhin poshtë plotësisht gjetjet e prokurorisë, veçanërisht pasi veprimet e kryerjes kundër të pandehurit Mile Janakieski në asnjë element nuk përmbushin karakteristikat e veçanta të ekzistencës së kësaj vepre”, tha Aleksandar Novakovski, avokat.

  Lajmi Paraprak

  Mërgimtarët ankohen për pritje të gjata në hyrje të Maqedonisë, në Tabanoc

  Lajmi i rradhës

  Akuza kundër Janakievskit dhe Janushevit për autobusët dykatësh

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë