Ahmeti: Tashmë ka ardhur koha që të përqafohen politikat për një të ardhme më të shëndoshë

  Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti në 19-vjetorin e formimit të kësaj partie njoftoi se kjo organizatë politike do të vendosë si prioritet të ashtuquajturën “agjendë e gjelbër”. Sipas Ahmetit tashmë janë përmbushur premtimet që kjo parti ka dhënë gjatë gjithë këtyre viteve dhe se “tashmë ka ardhur koha që të përqafohen politikat për një të ardhme më të shëndoshë”.

  “Ka ardhur koha që Bashkimi Demokratik për Integrim të fokusohet tërësisht në cilësinë e të jetuarit, kushteve të jetesës së përditshme, zhvillimin, arsimin dhe shëndetësi cilësore, drejtësi joselektive, digjitalizimin, politikat sociale, infrastrukturen, ekonominë dhe mjedisin jetësorë “, tha mes tjerash lideri i BDI-së, Ali Ahmeti.

  Sipas liderit të BDI-së,  agjenda e gjelbër paraqet mënyrë të re të politikbërjes në nivel qendror dhe do të ketë kryefjalë në nivel lokal.

  Lajmi Paraprak

  Cilat rroba duhet të lahen çdo ditë dhe cilat çdo tre muaj

  Lajmi i rradhës

  Dashuria…

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë