Cilat rroba duhet të lahen çdo ditë dhe cilat çdo tre muaj

  Me disa gjëra e mbushim makinën larëse çdo ditë, ndërsa për disa harrojmë që do të duhej larë

  Kryesisht ne lajmë peshqirë, sutjena, kapele, ndërsa disa gjëra – jastëkët e divanit, perdet e dushit, jorganët bien lehtësisht në kategorinë “kurrë”.

  Shihni listën e asaj që duhet të lani pas një dite veshjeje ose përdorimi, çfarë pas një jave, dhe çfarë të paktën çdo tre muaj.

  Pas një dite

  ▪ Brekët
  ▪ Kanotierat
  ▪ Bluzat
  ▪ Leckat e kuzhinës
  ▪ Peshqirët e kuzhinës
  ▪ Dorezat, etj. për larjen e trupit.

  Pas tri ditësh

  ▪ Pizhamet
  ▪ Peshqirët e banjës
  ▪ Sutjenat
  ▪ Fundet
  ▪ Pulovrat
  ▪ Xhinset
  ▪ Çantat e pëlhurës/lirit

  Pas një jave

  ▪ Çarçafët
  ▪ Tepihët e banjës

  Pas një muaji

  ▪ Kapelat, shallet dhe dorezat
  ▪ Bade-manteli
  ▪ Mbulesa mbrojtëse e dyshekut
  ▪ Jastëkët (ose mbulesat për to) e divanit
  ▪ Batanijet e divanit

  Çdo 3 muaj

  ▪ Perde dushi plastike
  ▪ Mbulesë dekorative divani
  ▪ Veshje të jashtme (xhaketa, pallto)

  Çdo 6 muaj

  ▪ Jastëkët
  ▪ Jorganët

  Lajmi Paraprak

  Institucionet jotransparente për shpenzimet buxhetore

  Lajmi i rradhës

  Ahmeti: Tashmë ka ardhur koha që të përqafohen politikat për një të ardhme më të shëndoshë

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë