Aktvendimi për rastin “Tortura” do të shpallet më 23 korrik

  Më 23 korrik Gjykata Penale do ta shpall aktvendimin për rastin “Tortura”. Në bankën e të akuzuarve janë ish drejtori i policisë sekrete, Sasho Mijallkov dhe 6 pjesëtarë të njësitit Alfa. Që të gjithë të akuzuar për arrestimin brutal dhe jonjerëzor të Lube Boshkovskit, para 10 viteve.

  Kjo është hera e dytë që gjykatësi të caktoj fjalët përfundimtare dhe datë për shpalljen e vendimit, pasi gjykatësi ka kërkuar rihapjen e rastit.

  Lajmi Paraprak

  Shaqe Marie Çoba, gruaja e parë shqiptare që priu gruan në luftën për liri

  Lajmi i rradhës

  Boçvarski nuk ndjen përgjegjësi për truallin përballë hotelit “Holidej in”

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë