Boçvarski nuk ndjen përgjegjësi për truallin përballë hotelit “Holidej in”

  Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Bllagoj Boçvarski nuk ndjen përgjegjësi për truallin përballë hotelit “Holidej In” ku është paraparë, ndërtimi i rrokaqiejve, sepse, siç tha, ishte formuar komisioni i ekspertëve dhe Ministria nuk ka kompetencë që të ndryshojë plane për cilëndoqoftë komunë.

  Boçvarski tha se Ministria nuk mund të bllokoj apo stopoj plane urbanistike, por se kjo është kompetencë e pushtetit lokal.

  Lajmi Paraprak

  Aktvendimi për rastin “Tortura” do të shpallet më 23 korrik

  Lajmi i rradhës

  Gabime drejtshkrimore në fletushkat e MPB-së

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë