Do të lirohet babai i Almir Aliut, Sedat Aliu

  Gjykata e Apelit ka pranuar ankesën e Sedat Aliut për lirim të parakohshëm nga masa efektive me burg për të cilën u dënua me 6 muaj heqje lirie. Në ankesën e dërguar nga avokati mbrojtës Besnik Sulejmani potencohen arsyet dhe obligimet familjare të Sedat Aliut.

  Për dy të afërmit e tij Abdulla Aliu dhe Sami Demiri të dënuar me nga 9 muaj burg efektiv për veprën penale dhunë masa mbetet në fuqi.

  Lajmi Paraprak

  Produkti që nxit sëmundjet inflamatore dhe dëmton organizmin

  Lajmi i rradhës

  5 pyetje që duhet t’i bëjmë vetes para daljes nga shtëpia

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë