ASH-AAA do ta çojnë në gjykatë vendimin e KSHZ-së për vendvotimin në Dibër

  Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa do ta ankimojnë në Gjykatën Administrative vendimin e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve i cili refuzoi ankesën e tyre për vendvotimin 0543 në Dibër.

  Sipas këtij koalicioni, ankesa ka pasur bazë për disa arsye; procesverbali në këtë vendvotim nuk është nënshkruar nga shumica e anëtarëve të këshillit zgjedhor, ashtu siç e kërkon ligji, anëtarët nuk kanë evidentuar në procesverbal arsyet se pse nuk firmosin.

  Procesverbali nuk është nënshkruar as nga Komisioni Komunal Zgjedhor i cili duhet të nënshkruaj nëse këtë nuk e bën shumica e këshillit dhe procesi zgjedhor në këtë vendvotim është drejtuar nga një kryetar i cili paraprakisht është shkarkuar nga Komisioni Komunal Zgjedhor.

  Lajmi Paraprak

  Raporti i KE-së për Maqedoninë: Cilësia e infrastrukturës së transportit dhe logjistikës tregtare mbetet e ulët

  Lajmi i rradhës

  Kurti: Kosovës po i shtohen ushtarë që janë të gatshëm për t’i shërbyer atdheut

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë