Avokatët e Kamçevit kërkojnë përjashtimin e prokurores Stefanova

  Avokatët e biznesmenit Orce Kamçev në gjykimin e sotëm për rastin “Parcelat në Vodno” ngritën kërkesë për përjashtimin e prokurores Lile Stefanova nga procesi. Gjykata Penale e ridërgoi kërkesën pranë kryetares së Prokurorisë së krimit të organizuar, Villma Ruskoska, e cila e hodhi poshtë.

  Mbrojtja hapin e këtillë e arsyeton me kallëzimin penal ndaj Stefanovës, që është ngritur për punë të pandërgjegjshme në shërbim dhe falsifikimin e dëshmive. Pasi propozimi u refuzua, vazhdoi diskutimi me prezantimin e dëshmive të Prokurorisë. Përveç Kamçevit, të akuzuar për pastrim parash janë edhe Nikolla Gruevski, Ratka Kamçeva dhe dy persona, si dhe ish drejtori i DSK-së, Sasho Mijallkov, i cili akuzohet për ndihmë.

  Lajmi Paraprak

  MPB: Për një javë u lëshuan mbi 10 mijë targa të përkohshme

  Lajmi i rradhës

  Prokuroria nuk jep asnjë rezultat nga hetimet për tragjedinë në Tetovë

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë