Bashkëpunim ndërinstitucional me Gjykatën Supreme me temë zbatimin e Ligjit të Përdorimit të Gjuhëve

  Drejtori i Agjencisë së Zbatimit të Gjuhës (AZGJ), Ylber Sela realizoi një takim bashkërendues në Gjykatën Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, ku u prit nga kryetarja e gjykatës, Besa Ademi.

  Në këtë takim u diskutua për dispozitat e Ligjit të Përdorimit të Gjuhëve dhe mënyrat më të lehta të zbatimit të tyre nga gjykatat e vendit.

  Me këtë rast, kryetarja Ademi kërkoi sqarime plotësuese dhe mbështetje të drejtpërdrejtë në drejtim të zbatimit të ligjit në fjalë edhe në Gjykatën Supreme.

  Nga ana tjetër, drejtori Sela ofroi mbështetjen e plotë të AZGJ-së me ato kapacitete që i ka.

  Ata u dakorduan që ky takim të jetë pikënisja e hapave konkret të zbatimit të Ligjit të Përdorimit të Gjuhëve në Gjykatën Supreme. /Nistori/

  Lajmi Paraprak

  Ankand parazgjedhor: Premtime për paga prej 750 – 800 euro

  Lajmi i rradhës

  Dëshpërimi i votuesve, i pari në sondazhe

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë