Bislimovski: Janë shtrenjtuar burimet e energjisë për katër herë, duhet të fillojmë të shpenzojmë

  Foto: AIM

  Kryetari i Komisionit Rregullator për Energjetike, Marko Bislimovski i shpreh se me vëmendje duhet t’i shpenzojmë burimet e energjisë dhe se energjia elektrike dhe derivatet e naftës duhet të përdoren në mënyrë të arsyeshme.

  “Janë shtrenjtuar burimet e energjisë për katër herë. Si shoqëri duhet të fillojmë të shpenzojmë këto burime energjetike dhe të kursejmë”, tha Bislomovski.

  Ai nuk beson se do të ndalohet dërgimi i gazit natyror.

  “Mazuti është alternativa e gazit, por unë nuk besoj se do të ndalohet dërgimi i gazit natyror”, u shpreh ai.

  Lajmi Paraprak

  Diskriminohen nxënësit shqiptarë – Materialet në garat e matematikës vetëm në gjuhën maqedonase

  Lajmi i rradhës

  Dita e katërt e luftës në Ukrainë | Rportohet për shpërthime në Kiev

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë