Dokumentet personale, vonesa deri të martën

   Prej ditës së premte e deri të martën në orën 20:00, MPB do të bëjë azhurimin e sistemit për dhënien e dokumentave personale për letërnjoftimet, pasaportat dhe patentat e  shoferit.

  Gjatë këtyre katër ditëve,  sistemi  për dhënien e dokumenteve personale në Shkup, nuk  do të jetë funksional.

  Qytetarët që kishin termine të caktuara prej 11 deri më 15 qershor e që nuk arritën të bëjnë aplikimin para fillimit të azhurimit, tani do të mund të bëjnë pas kësaj date. MPB u apelon qytetarëve për durim derisa kryhet ky operacion teknik, pasi që është me shumë rëndësi për funksionimin e mëtejshëm të këtij sektori.

  “Ministria e Brendshme e Republikës së Maqedonisë së Veriut,  informon se për shkak të azhurnimit të sistemit të dokumenteve personale, nga 11 qershori 2021 (e premte) duke filluar nga ora 16, deri më 15 qershor 2021 (e martë – gjatë tërë ditës deri në orën 20:00) në Shkup nuk do të jetë funksional sistemi për pranimin dhe lëshimin e dokumenteve personale (letërnjoftim, pasaportë dhe patentë shofer)” –  thuhet në komunikatën e MPB-së e lëshuar më 03.06. Sqarime të mëtejshme nuk japin.

  Lajmi Paraprak

  Organet më të rënda në trupin tonë: Vetëm një organ peshon gati pesë kilogramë!

  Lajmi i rradhës

  Zgjedhjet në PD | 75 mijë anëtarë votojnë për kreun e partisë

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë