Eksploatimi seksual nuk është më forma dominuese e shfrytëzimit në RMV

  Eksploatimi seksual nuk është më forma dominuese e shfrytëzimit në Maqedoninë e Veriut. Sipas të dhënave të Ministrisë së Brendshme, në radhë të parë tashmë është eksploatimi i punës.

  Siç informoi në debatin e sotëm për luftimin e trafikimit me qenie njerëzore në Maqedoninë e Veriut, zëvendës/koordinatorja Nacionale e Komisionit Nacional për Luftë kundër Trafikimit me Qenie Njerëzore dhe Migrimit Ilegal, Svetlana Vlahovi–Dimanovska, këtë vit në vend kemi ndryshim në forma dominuese e eksploatimit dhe në vend të eksploatimit seksual që ka qenë më i përhapur prej vitesh, eksploatimi  për punë tani është në vend të parë.

  Siç informoi në debatin e sotëm për luftimin e trafikimit me qenie njerëzore në Maqedoninë e Veriut, zëvendës Koordinatorja Nacionale e Komisionit Nacional për Luftë kundër Trafikimit me Qenie Njerëzore dhe Migrimit Ilegal, Svetlana Vlahoviq-Dimanovska, këtë vit në vend kemi ndryshim në forma dominuese e shfrytëzimit dhe në vend të shfrytëzimit seksual që ka qenë më i përhapur prej vitesh, shfrytëzimi për punë tani vjen i pari.

  Lajmi Paraprak

  Nuk do të ketë tifozë në sfidën Bayern Munich – Barcelona

  Lajmi i rradhës

  “Duhet të mësoni të hiqni dorë nga e shkuara”

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë