Është ulur niveli i ujit në Liqenin e Dojranit dhe të Prespës

  Për dy centimetra është ulur niveli i ujit në Liqenin e Dojranit, ndërsa për një në atë të Prespës, përderisa niveli i Liqenit të Ohrit është njëjtë si dje, tregojnë rezultatet nga matjet e fundit të bëra nga Drejtoria për Punë Hidrometeorologjike (DPHM).

  Edhe krahas kësaj, niveli i Liqenit të Ohrit është për katër centimetra më i ulët se mesatarja për gushtin, njëjtë si edhe ai i Prespës, te i cili është për 1,6 metra më i ulët se mesatarja shumëvjeçare, përderisa niveli i ujit në Liqenin e Dojranit është për 2,66 metra më i lartë se mesatarja.

  Niveli i lumenjve në vend është i ndryshëm. Te disa prej tyre janë dukshëm më të larta nga mesatarja, ndërsa te disa më të ulëta, por në të shumtën e rasteve janë të njëjta ose edhe pak më të larta në krahasim me dje./Kohamk/

  Lajmi Paraprak

  MPPS: Gati 60 për qind e të punësuarve në kopshtet e fëmijëve janë vaksinuar

  Lajmi i rradhës

  Hapen linja telefonike për ndihmë psikologjike gjatë zjarreve

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë