Festa e Kurban Bajramit nëpërmjet fotografive

  Besimtarët myslimanë në të gjithë botën festojnë Festën e Kurban Bajramit. Ajo karakterizohet me pelegrinazhin e Haxhillëkut dhe flijimin e kurbanit apo therjen e dashit. Imamë në të gjithë botën bënë thirrje për paqe e tolerancë.

  Prishtinë: Festa e Kurban Bajramit karakterizohet me flijimin e kurbanit apo therjen e dashit.
  1Prishtinë: Festa e Kurban Bajramit karakterizohet me flijimin e kurbanit apo therjen e dashit.
  Shëngjin: Një familje afgane në Shqipëri e veshur me rroba tradicionale për nder të Festës së Kurban Bajramit.
  2Shëngjin: Një familje afgane në Shqipëri e veshur me rroba tradicionale për nder të Festës së Kurban Bajramit.
  Sarajevë: Besimtarët falin Bajramin në xhaminë Gazi-Husrev Beg.  
  3Sarajevë: Besimtarët falin Bajramin në xhaminë Gazi-Husrev Beg. 
  Stamboll: Qytetarë, kryesisht turistë dhe të huaj që jetojnë në Turqi, falin Bajramin jashtë xhamisë Hagia Sophia.
  4Stamboll: Qytetarë, kryesisht turistë dhe të huaj që jetojnë në Turqi, falin Bajramin jashtë xhamisë Hagia Sophia.
  Jerusalem: Falja e Bajramit te xhamia Al-Aqsa.
  5Jerusalem: Falja e Bajramit te xhamia Al-Aqsa.
  Bejrut: Besimtarët falen jashtë xhamisë Al-Amin.
  6Bejrut: Besimtarët falen jashtë xhamisë Al-Amin.
  Manila: Gra dhe fëmijë duke u falur për Bajram.
  7Manila: Gra dhe fëmijë duke u falur për Bajram.
  Kandahar: Burrat falin Bajramin në xhami.
  8Kandahar: Burrat falin Bajramin në xhami.
  Moskë: Besimtarët falin Bajramin në shesh të hapur.
  9Moskë: Besimtarët falin Bajramin në shesh të hapur.
  Abu Dabi: Falja e Bajramit në xhaminë Sheikh Zayed.
  10Abu Dabi: Falja e Bajramit në xhaminë Sheikh Zayed.
  Lajmi Paraprak

  Këshillat e Eqrem Çabejit për mësuesit: Mos u merrni me muhabete gjatë punës

  Lajmi i rradhës

  Maqedonia në vendin e 80-të ndër vendet me BPV më të lartë për kokë banori

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë