Filipçe: Qytetarët të vaksinohen | Ne nuk mund të vuajmë nëse dikush nuk vaksinohet

  Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipcçe, pas inspektimit të krahut të rinovuar të Toariluc, u bëri thirrje qytetarëve që të vaksinohen, në mënyrë që të mos e vendosin veten në një situatë të vështirë në momentin që vijnë në kontakt me virusin.

  “Qytetarët duhet të jenë të vetëdijshëm se nëse nuk vaksinohen, ata mund të përfundojnë në spital dhe të kenë komplikime të rënda. Nëse përballemi me një valë të re, do të ketë kufizime nga shtatori.

  Ne nuk mund të vuajmë nëse dikush nuk vaksinohet. Një përqindje e lartë e të infektuarve janë të pavaksinuar dhe ne jemi akoma larg imuniteti kolektiv prej 80 përqind”, tha Filipçe.

  Lajmi Paraprak

  Dy kuvende, një mesazh

  Lajmi i rradhës

  Një çështje e munguar në debatin mbi PD

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë