Ivanovska: Qeveritarët e ri ta vendosin integritetin personal në funksion të pozitës të cilin e marrin

  Njeriu i parë është gjithnjë pasqyrë e institucionit dhe shembull i të punësuarve, si rregull i pashkruar. Për këtë është shumë e rëndësishme për anëtarët e qeverisë së re që integritetin e tyre personal ta vendosin në funksion në pozitës të cilin e marrin dhe funksionin të cilin e kryejnë, përcjell Nistori.

  Është shumë e rëndësishme se si do të jetë edhe pozita profesionale dhe nuk varet gjithmonë gjithçka nga njeriu i parë. Kur kritikojmë nuk e bëjmë atë sepse ashtu duam, por që të përmirësohet funksionimi në sistem. Këtë e deklaroi sot kryetarja e Komisionit Shtetëror për Luftë Kundër Korrupsionit, Biljana Ivanovska, në emisionin “Utrinski Brifing” (Brifingu i mëngjesit). /Nistori/

  Lajmi Paraprak

  Nuk kanë paguar detyrimet, ja cilat vende kanë humbur të drejtën e votës në OKB

  Lajme tjera

  Fajësoni Perëndimin

  Partia e presidentit rus, Vladimir Putin po i drejtohet një tjetër fitoreje të madhe në zgjedhjet parlamentare. Rusia…
  Më tepër

  Bashkohu

  Informohu në kohë