Jep dorëheqje edhe drejtori i Ndërmarrjes për Transport Publik – Shkup

  Sot në mëngjes dorëheqjen e ka dorëzuar edhe drejtori Ndërmarrjes për Transport Publik – Shkup, Filip Vasilevski.

  Vasilevski njoftoi se jep dorëheqje për shkak se nuk ka mbështetje dhe komunikim normal me kryetaren Danela Arsovska dhe drejtorin e përgjithshëm të JSP-së, Aleksandar Stojkovski.

  Lajmi Paraprak

  Dëgjomë siç dëgjohet shiu

  Lajmi i rradhës

  Kanë kalur një vit që Mali Sharr u shpall Park Kombëtar, por akoma nuk është në funksion

  Lajme tjera

  Idiotësia artificiale

  Slavoj Žižek Nuk ka asgjë të re në lidhje me lajmin se “chatbots” janë në gjendje të zhvillojnë një bisedë në gjuhën natyrore,…
  Më tepër

  Bashkohu

  Informohu në kohë