Kaq duroi, filloi të rrënohet një pjesë e fasadës së ndërtesës së Qeverisë

  Filloi të rrënohet një pjesë e fasadës së godinës së Qeverisë. Siç duket kaq duroi polisteroli.

  Nënkryetari i LSDM-së, Stefan Bogoev, sot në profilin e tij në Fejsbuk, publikoi fotografi në të cilat shihet se një pjesë e fasadës së objektit qeveritar ka rënë.

  “Krimin e regjimit të DPMNE-së e paguajmë edhe sot.., shkroi Bogoevi. Prokuroria për Krim të Organizuar dhe Korrupsion, tashmë ka dhënë Urdhër për hapje të një procedure hetimore për fasadën e godinës së Qeverisë. Në këtë hetim janë përfshirë 4 persona të cilët kanë keqpërdorur pozitën e tyre zyrtare dhe autorizimet gjatë marrëveshjes për realizim të punimeve ndërtimore”, shkroi Bogoev.

  Lajmi Paraprak

  Taktika e Rusisë në Siri dhe Ukrainë është e njëjtë

  Lajmi i rradhës

  Bienalja e Venecias – ndryshe nga të mëparshmet

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë