Kasami: Shqyrtojmë mundësitë sesi ta punësojmë rininë dhe të mos ikë jashtë vendit

  Kandidati për kryetar të komunës së Tetovës dhe kryetar i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami informoi gjatë vizitës në një fabrikë prodhimi ka hasur në gatishmëri të madhe të pronarëve për të investuar në një objekt të ri në Tetovë.

  “Jemi duke shqyrtuar mundësitë për investime në Tetovë që të rinjtë të punësohen dhe të kenë të ardhme në vendlindjen e tyre. Kam vizituar kompaninë “Pestova”, kapacitet i fuqishëm përpunues i produkteve bujqësore, e cila shpreh gatishmërinë për të investuar në Tetovë, ku pritet të hapen rreth 60 vende të reja pune”, tha Bilal Kasami.

  Në kuadër të aktiviteteve parazgjedhore ai dje ka vizituar shtabin zgjedhor në Poroj, Xhepçishtë, Drenovecë, Migjeni, Qendër dhe Çarshinë e Epërme.

  “Shtabi zgjedhor e vazhdon punën pa pushim për fitoren e madhe të 31 tetorit”, tha Kasami.

  Lajmi Paraprak

  Fushata për balotazh e përqendruar edhe në cilësinë e ajrit

  Lajmi i rradhës

  Babovski: Qytetarët të jenë të qetë, ushqimi që hamë është i sigurt

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë