Katër maqedonasë në Kumanovë punësohen duke u deklaruar shqiptarë

  Në Komunën e Kumanovës ka vazhduar avazi i punësimit të maqedonasve vetëm përmes deklarimit se ndjehen shqiptar. Alsat ka siguruar katër vendime të datës 30 qershor ku janë punësuar 4 persona në pozitat: mirëmbajtës, pastrues, shërbyes dhe shofer në Komunën e Kumanovë.

  Sipas dokumenteve Nenad Dimovski, Dragan Veliçkovski, Igor Dimitrievski dhe Boban Stojanovski kanë zënë vendet e punës vetëm përmes deklarimit të përkatësisë etnike shqiptare, përkatësisht duke u përshtatur me kushtin e konkursit i cili ka parashikuar që në këto pozita të punësohen shqiptar.

  Katër vendimet në fund mbajnë firmën e kreut të Kumanovës, Maksim Dimitrievski.

  Lajmi Paraprak

  Kearns: Burimet ushtarake më kanë thënë, armët nga Serbia hyjnë në Kosovë

  Lajmi i rradhës

  Kur uji në RMV përdoret për argëtim!

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë