Katër milionë euro nga BERZH-i për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme

  Katër milionë euro nga Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim.

  Katër milionë euro do të jenë në dispozicion për ndërmarrjet e vogla dhe
  poashtu edhe për ndërmarjet e mesme në Republikën e Maqedonisë së Veriut
  për investime në konkurrencë përmes Bankës së Ohrit. /AIM/

  Lajmi Paraprak

  MASH: Ndryshimet duhet të ndodhin, është i pashmangshëm modernizimi i arsimit

  Lajmi i rradhës

  ‘Në hetuesinë e Shkodrës, pasi ia dogjën mishin me hekur të nxehtë e qëlluan me plumb në kokë dhe…’| Dëshmia tragjike për vdekjen e avokatit të famshëm

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë