Kazermat në Petrovec dhe Kumanovë do të kalojnë në ngrohje me gaz natyror

  Ministrja e Mbrojtjes Radmilla Sheqerinska sot në deklaratë për mediumet do të informojë për ndërrimin e energjensit të shfrytëzuar për ngrohje të kazermave “Strasho Pinxhur” në Petrovec dhe “Boro Menkov” në Kumanovë nga mazuti dhe nafta në gaz natyror, paralajmëroi Ministria e Mbrojtjes (MM).

  Me ndryshimin e mënyrës së ngrohjes, potencojnë nga MM, është ndikuar në ruajtjen e mjedisit jetësor duke e marrë parasysh se gazi natyror është energjens më ekologjik, ndërsa njëkohësisht zvogëlohen mjetet e nevojshme për ngrohje të objekteve në kazermë.

  Deklaratës së Sheqerinskës do t’i paraprihet takim me personat përgjegjës në Ministrinë dhe me përfaqësuesit e kompanive të cilët janë zgjedhur në furnizim publik për realizimin e ndryshimit të mënyrës së ngrohjes të këtyre kazermave.

  Lajmi Paraprak

  Mickoski: Marrëveshja e Prespës nuk mund të jetë një punë e kryer

  Lajmi i rradhës

  Shaqiri: Jemi të hapur të ndihmojmë në digjitalizimin e shërbimeve të Drejtorisë për udhëheqjen e librave amë

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë