Mickoski: Marrëveshja e Prespës nuk mund të jetë një punë e kryer

  Për sa kohë që unë jam udhëheqësi i VMRO DPMNE-së, Marrëveshja e Prespës nuk mund të jetë një punë e kryer, tha lideri i partisë Hristijan Mickoski.

  “Nuk mund të keni standarde të dyfishta. Ne e duam Maqedoninë, sepse jemi patriotë, jo nacionalistë. Kur Maqedonia do të jetë atje ku i takon, atëherë Marrëveshja e Prespës do të kompletohet”, tha Mickoski për “Alfa”.

  Sipas tij, është normale që Rezoluta e propozuar nga Kuvendi është monoetnike, sepse, siç thotë ai, bëhet fjalë për identitetin e maqedonasve.

  Lajmi Paraprak

  Maqedonia e Veriut mbanë këtë vend në botë për nga siguria

  Lajmi i rradhës

  Kazermat në Petrovec dhe Kumanovë do të kalojnë në ngrohje me gaz natyror

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë