Komisioni për Antikorrupsion do të kërkojë nga Pendarovski që të mos nënshkruaj ligjin për korridoret

  Komisioni Shtetëror për Luftimin e Korrupsionit do t’i kërkojë Presidentit Stevo Pendarovski të mos nënshkruajë të sapo miratuarin “Ligjin për përcaktimin e interesit publik dhe emërimin e një partneri strategjik për zbatimin e projektit të infrastrukturës së Korridorit 8 dhe Korridorit 10”.

  Nëse, megjithatë, Presidenti Pendarovski vendos të nënshkruajë ligjin, ai do të kundërshtohet përpara Gjykatës Kushtetuese.

  “Ligji përmban shkelje të rënda kushtetuese. Ne nuk do të dorëzohemi duke kundërshtuar zbatimin e tij deri në fund, me të gjitha fuqitë që kemi. Për më tepër, kjo është përgjegjësia e tyre”, tha kryetarja e Antikorrupsionit, Biljana Ivanovska.

  Lajmi Paraprak

  UEFA gjobit FFM-në për shkak të shkeljes së protokolleve kundër Covid-19

  Lajmi i rradhës

  Ushqimet e shëndetshme që ruhen gjatë në frigorifer

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë