Komuna e Aerodromit – 3.500 denarë për çdo nxënës të klasës së parë

  Komuna e Aerodromit vazhdon me praktikën e krijuar për të aplikuar për ndihmë financiare të njëhershme prej 3.500 denarë për çdo nxënës të regjistruar në klasë të parë në shkollat ​​në territorin e komunës.

  Afati i regjistrimit zgjat deri më 29 shtator dhe prindërit e nxënësve të klasës së parë mund t’i shkarkojnë dokumentet online ose direkt në ambientet e bashkisë.

  Lajmi Paraprak

  Lista e rangimeve të Universiteteve – Ku mbeti Maqedonia e Veriut?

  Lajmi i rradhës

  Fshati më i vjetër në Europë është zbuluar në fund të liqenit të Ohrit

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë