KONTESTI RMV – BULLGARI | Llukarevska: Nuk negociojmë për gjuhën dhe identitetin

  Nuk negociojmë për gjuhën dhe identitetin, tha në “ClickPlus” në TV21 drejtoresha e DAP-it dhe nënkryetarja e LSDM-së Sanja Lukarevska.

  Në lidhje me masat antikrizë, qeveria po përgatit një paketë të re masash kundër krizës. Ajo nuk ka dashur të tregojë se me cilat masa do të luftojë Qeveria krizat e shumta që filluan pas luftës në Ukrainë dhe përfundimit të krizës shëndetësore.

   Po marrim masa për pagesë të detyruar të pagës minimale

  Kompanitë i paguajnë pagat përmes DAP-itdhe ne kemi kontroll të plotë mbi pagesën e pagës minimale. Kështu tha Lukarevska.

  Ajo tha se tashmë kanë marrë paralajmërime të gjithë ata që nuk kanë dashur të paguajnë pagën minimale.

  Ata që nuk paguajnë taksat duhet të bëhen publikë

  Drejtoresha konsideron se personat që nuk paguajnë taksa duhet të bëhen publik.

  Lajmi Paraprak

  Bekteshi: Qeveria është duke përgatitur masa të reja për të zbutur goditjen e çmimeve

  Lajmi i rradhës

  Dibër e pasur me dibran të varfër!

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë