Kovaçevski: Me 49,7 milionë euro nga TAV realizojmë projekte infrastrukturore për nevojat e qytetarëve

  Kryeministri Dimitar Kovaçevski dhe zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi e kanë vizituar Komunën e Sarajit, me rastin e rindërtimit të rrugës Bukoviq-Raoviq, një nga 94-të projektet infrastrukturore nga programi TAV në vlerë prej 49,7 milionë euro. Rruga Bukoviq-Raoviq është në fazën përfundimtare të realizimit, është e gjatë gjashtë kilometra dhe i ndërlidh dy fshatrat. Vlera e investimeve është 748 mijë euro.

  “Kryeministri Kovaçevski dhe zëvendëskryeministri i parë Grubi, së bashku me udhëheqësinë e kompanisë “TAV Maqedoni”, me pushtetin lokal, punëkryerësit, si dhe me qytetarët e komunës e theksuan rëndësinë e projekteve infrastrukturore, të cilët e lehtësojnë jetën e përditshme në vendbanimet”, informon pres-shërbimi qeveritar.

  “Projektet infrastrukturore për komunat janë me rëndësi të madhe, për këtë Qeveria në bashkëpunim me TAV-in realizon projekte infrastrukturore në mbarë vendin, në të gjitha rajonet malore. Vlera e përgjithshme për të gjitha 94 projektet infrastrukturore arrin 49,7 milionë euro. Një pjesë e madhe projekteve të përfunduara, një pjesë janë në fazën përfundimtare dhe duhet të realizohen këtë vit, ndërsa afati përfundimtar për përfundim të të gjitha projekteve është viti 2023”, deklaroi kryeministri Kovaçevski.

  Lajmi Paraprak

  Gruevski shpallet fajtor dhe dënohet më 9 vjet burg në rastin “TNT”

  Lajmi i rradhës

  Për t’iu ikur gazetarëve, Arsovska e ka festuar vetëm me zjarrfikësit festën e tyre

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë