KRYEMINISTRI I PARË SHQIPTAR | Zyberi: Është në dorën time, Ahmeti m’i ka ofruar të gjitha opsionet

  Ëndrra e Naser Zyberit për t’u bërë kryeministri i parë shqiptar në Maqedoninë e Veriut akoma nuk është shuar. Ai është i bindur se marrëveshja për koalicionim mes LSDM-së dhe BDI-së do të zbatohet në tre muajt e fundit të qeverisjes. Në “Programin200”, Zyberi për herë të parë ka zbuluar se me kryetarin e BDI-së Ali Ahmeti, e ka hapur sërish këtë temë dhe se është në dorë të Zyberit nëse do ta pranojë postin e të parit të qeverisë apo jo. Zyberi gjithashtu tha se ka pasur edhe ofertë të jetë zv/kryeministër i parë, post që tani e mban Artan Grubi.

  “Ja unë po e shfrytëzoj rastin që shikuesit tuaj për herë të parë t’i njoftoj se nga bisedat e fundit në këtë temë me kryetarin Ahmeti jemi marr vesh që në momentin e dhënë kur kjo çështje do të jetë në rend dite të ulemi që të bisedojmë sërish dhe bashkërisht të vlerësojmë çfarë është më mirë për qytetarët në rend të parë…Për hir të realitetit, lideri, kryetari i BDI-së m’i ka ofruar të gjitha opsionet.

  Çfarë opsionesh ju u ofroi?

  “Në kuptimin e zëvendës kryeministrit të parë të qeverisë, ministër Drejtësie dhe poste të tjera…”, deklaroi Naser Zyberi, Avokat i Popullit.

  Lajmi Paraprak

  Lëvizja Besa, e vetmja që kushtëzon ndryshimet kushtetuese

  Lajmi i rradhës

  Nga sfidat për t’u shpëtuar plumbave, në sfidat për t’i shërbyer të vërtetës: një histori e pathënë lufte

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë