KSI zgjodhi për kryetar Aleksandar Petliçkovski dhe për zëdhënës Zllate Mehmedoviç

  Në mbledhjen e sotme të Komisionit për Sëmundje Infektive është zgjedhur kreu i ri i këtij institucioni. Kryetar i ri i KSI-së do të jetë Aleksandar Petliçkovski. Ai aktualisht është drejtor i Institutit për Imunologji në Shkup. Ndryshe, me KSI-në deri tani ka drejtuar infektologu Zharko Karaxhovski.

  Ndërkaq, sot Komisioni ka zgjedhur edhe zëdhënës, funksion ky që i është besuar Zllate Mehmedoviç.
  D-r Zllate Mehmedoviç është zëdhënës i ri i Komisionit për Sëmundje Infektive.

  Lajmi Paraprak

  Kur faji shkon në adresë të gabuar

  Lajmi i rradhës

  Sigurimi i Ministrit Shaqiri pengon gazetarët të futen në klasa për të incizuar procesin mësimor

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë