12 fotografi për të cilat as ju nuk mund t’i shpjegoni, madje “nuk kanë shpjegim as ata që i kanë bërë”!

  Surprizat e paparashikuara mund të na befasojnë për të mirë, por edhe për të keq.

  Fatkeqësisht, nuk mund t’i trajtojmë gjithmonë surprizat me kaq qetësi, veçanërisht kur ato janë shumë të pakëndshme.

  Dhe të tilla mund të thuhet se janë këto që po i shohim në vijim.

  Lajmi Paraprak

  Drejtori i shkollës ‘zhdëp’ me shpulla nxënësit! (Video)

  Lajmi i rradhës

  SPA mbështet protestat e mësimdhënësve të pakënaqur në lidhje me pagat në arsim

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë