Në vend të “Zonja dhe zotërinj” do të përdoret “Të nderuar mysafirë”

  Kompania Swiss, duke ndjekur drejtimin e kompanisë së saj mëmë, Lufthansa, transportuesi kombëtar kombëtar po heq gjithashtu përshëndetjet e tij të vjetra “Zonja dhe zotërinj” dhe duke përdorur në vend të tyre “Të nderuar mysafirë” ndaj të dy gjinive”.

  Vendimi rezultoi nga një diskutim i gjerë që përqendrohej në “vlerësimin e të gjithë pasagjerëve”.

  “Nga ekuipazhet kërkohet të zgjedhin një formë të adresës që u drejtohet të gjithë pasagjerëve”, tha linja ajrore./ albinfo.ch/

  Lajmi Paraprak

  Ky është shteti i parë në Europë që s’do të paguajë punonjësit në rast se nuk vaksinohen

  Lajmi i rradhës

  Qeveria po harmonizon Ligjin e Shtetësisë me direktivat e BE-së

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë