Lista e të dënuarve për të cilët Mariçiq kërkon t’i falë presidenti Penadarovski

  Alsat ka siguruar ekskluzivisht listën e plotë të personave të cilët vuajnë dënime me burg, për të cilët ministri i Drejtësisë, Bojan Mariçiq kërkon nga Presidenti të falen pjesërisht ose plotësisht.

  Në listë ndodhen 48 të dënuar, për 45 prej tyre kërkohet falje e pjesshme, ndërsa për tre falje e plotë. Në listë përveç Sead Koçan dhe Boban Iliq është edhe Aleksander Vasilevski i dënuar për terrorizëm mbi ngjarjet e përgjakshme në Kuvend më 27 prill të vitit 2017.

  Lista e plotë:

  Bafti Ibrahimi, Tetovë
  Abdurrahman Ismaili, Tetovë
  Afrim Rexhepi, Tetovë
  Jusuf Ismaili, Tetovë
  Mirsad Iseni, Shkup
  Artan Bajrami, Tetovë
  Dimitar Bandilov, Shkup
  Agim Ibishi, Shkup
  Zoran Jurukovski, Krushevë
  Xhafer Nebija, Shkup
  Vasil Andreevski (Pop), Kërçovë
  Luan Pajaziti, Kumanovë
  Jeton Pajaziti, Shkup
  Osman Rexhepi, Shkup
  Sanie Musa, Manastir
  Dobra Taseva, Strumicë
  Betim Veliu, Strugë
  Sead Koçan, Shkup
  Avni Ibraimi, Kumanovë
  Oliver Giovski, Veles
  Ibraim Asan, Shtip
  Zhivko Lazov, Veles
  Goce Donev, Shtip
  Smail Mustafa, Shtip
  Peco Stankoski, Prilep
  Trene Klimevski, Ohër
  Sinai Abdulovski, Manastir
  Aleksandar Talevski, Manastir
  Petre Koviloski, Krivogashtani-Makedonec
  Slobodanço Kocev, Radovish
  Toshko Todorov, Negotinë
  Igorço Gjorgjiev, Koçan
  Nace Trençov, Strumicë
  Sllagjan Peshev, Kratovë
  Jovan Pecevski, Kumanovë
  Nenad Janevski, Kumanovë
  Boban Iliq, Kumanovë
  Dragan Anxhiq, Kumanovë
  Fatmir Sinani, Shkup
  Lubomir Nikollovski, Shkup
  Rexhep Rexhep, Shkup
  Igor Serafimovski, Shkup
  Aleksandar Vasioevski (Ninxha), Shkup
  Jordan Pecakovski, Shtip
  Kiril Stojanovski, Koçan
  Fatmir Selimi, Tetovë
  Lirim Dehari, Tetovë
  Ruzhdi Rustemi, Shkup

  Lajmi Paraprak

  Boban Iliç dhe Sead Koçan në listën e propozuar nga Mariçiq për falje të dënimit

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë