LSDM: Këto zgjedhje përcaktues nëse vendi do të ecë përpara apo do të kthehet në izolim

  Foto: AIM

  Nëpërmjet një njoftimi të LSDM-së thuhet se vetëm me bashkim me qytetarët, me të gjithë grupet progresive dhe demokratike mund të vazhdohet më zhvillimin dhe përparimin e komunave.

  “Këto zgjedhje janë të rëndësisë së veçantë për arsye se rezultati i këtyre zgjedhjeve përcakton nëse komunat dhe shteti do të vazhdojnë të ecin drejt zhvillimit ose do të kthehen prapa në izolim dhe regjim”, thonë nga LSDM.

  Ata shtojnë se Qeveria mund të ecë para vetëm nëse edhe komunat mund të ecin para.

  “Si parti përgjegjëse dëshmuam se rritja ekonomike është e mundshme nëse edhe komunat investojnë në projekte kapitale në vend të përmendoreve dhe fasadave”, thonë nga LSDM.

  Lajmi Paraprak

  Momenti i arrestimit të një gruaje që merrej me fajde (Video)

  Lajmi i rradhës

  Thellohet pabarazia në tregun e punës në Maqedoni

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë