Maqedoni, lirohet çmimi i naftës

  Prej mesnatës çmimi i benzinës do të rritet për 0,5 denarë, ndërsa çmimi i naftës do të lirohet për 1 denarë. Kjo është vendosur në mbledhjen e sotme të Komisionit Rregullator për Energjetikë.

  Benzinë motori – ЕUROSUPER BS – 95 – 95,00(denarë/litër)
  Benzinë motori – ЕUROSUPER BS – 98 – 97,00 (denarë/litër)
  Naftë motori – ЕURODIZEL BS (D-Е V) – 85,00 (denarë/litër)
  Vaji ekstra i lehtë – 83,05 (denarë/litër).

  Lajmi Paraprak

  Postimi në Facebook pa kontekst përhap ksenofobi dhe nxit tensione ndëretnike

  Lajmi i rradhës

  Perëndimi nuk e shkaktoi luftën në Ukrainë

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë