E hëna e ardhshme ditë jo pune për të gjithë qytetarët

  Dita e luftës revolucionare të Maqedonisë – 23 Tetori, gjegjësisht 24 Tetori i vitit 2022 (e hënë) është ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

  Siç informon Ministria e Punës dhe Politikës Sociale, kjo ditë është ditë jo pune sipas Ligjit për festa të RMV-së (“Gazeta zyrtare e RM-së” nr.21/98 dhe 18/07).

  Nga MPPS të gjithë qytetarëve ua urojnë festën.

  Lajmi Paraprak

  Spanja, Franca dhe Portugalia arrijnë marrëveshje për ndërtimin e tubacionit të gazit

  Lajmi i rradhës

  VMRO-DPMNE kërkoi dorëheqjen e Arsovskës, reagon kryetarja e Qytetit të Shkupit

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë