Mbështetje e fuqishme nga Austria, Sllovenia dhe Çekia për mbajtje të Konferencës së parë ndërkombëtare në qershor

  Një ditë pas nxjerrjes së propozimit portugez për zhbllokim të procesit të integrimit të
  mëtutjeshëm të Maqedonisë së Veriut në Bashkimin Evropian, në Shkup me mbështetje
  të rrugës sonë drejt BE-së, por edhe të propozim vendimit arritën ministrat e Punëve të
  Jashtme të Austrisë, Sllovenisë dhe Çekisë. /AIM/

  Lajmi Paraprak

  Këto janë pikat më të nxehta dhe më të ftohta në Tokë

  Lajmi i rradhës

  Marrëdhënia shkak-pasojë midis stresit dhe lëkurës

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë