MPJ publikon listën për Ambasadorë të RMV-së në Bullgari, Kanada dhe OKB

  Ministri për Punë të Jashtme, Bujar Osmani informon se pas agremaneve të pranuara dhe dekretit të nënshkruar nga ana e Presidentit Pendarovski, janë përcaktuar këto propozime për Ambasadorë:

  – Agnesa Rusi Popovska Ambasadore e jashtëzakonshme dhe e plotfuqishme e Republikës së Maqedonisë së Veriut në Republikën e Bullgarisë.

  – Agron Buxhaku Ambasador i jashtëzakonshëm dhe i plotfuqishëm i Republikës së Maqedonisë së Veriut në Kanada.

  – Lubomir Fërçkovski Ambasador i jashtëzakonshëm dhe i plotfuqishëm i Republikës së Maqedonisë së Veriut në Organizatën e Kombeve të Bashkuara.

  “Me këtë, numri i vendeve të plotësuara- Ambasadorë dhe Konsull të Përgjithshëm, në Përfaqësitë tona Diplomatike- Konsullore, gjatë mandatit tim është rritur në 24. Procesi i plotësimit të vendeve të lira për Ambasadorë do të vazhdojë të jetë një nga prioritetet kryesore të Ministrisë së Punëve të Jashtme”, shkruan Osmani në Facebook.

  Lajmi Paraprak

  Azeski: Po hyjmë në pasiguri të cilat janë katastrofë për bizneset

  Lajmi i rradhës

  Ben Wallace: Pushtimi i Ukrainës do të shënojë rënien e Putinit

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë