Nagoriç i Vjetër, zjarret vihen nën kontroll

  Të gjitha vatrat e zjarrit në Komunën e Kumanovës dhe Nagoriçit të Vjetër janë lokalizuar nga Brigadat e zjarrfikësve që prej 5 ditësh po ballafaqohen me flakë të tmerrshme. Erërat vetëm sa e vështirësojnë shuarjen e plotë të zjarreve nga që sporadikisht rindizen vatra të vogla.

  Nga ekipet e emergjencave civile thonë se aktualisht zjarri afër lokalitetit të Obzervatorit Kokino është shuar ndërsa mbetet fare i pa rrezikshëm zjarri në fshatin Drenak. Ka edhe ekipe rezervë.

  Lajmi Paraprak

  Radev nënshkroi dekretin me të cilin i propozon Kuvendit të zgjedhë Plamen Nikollov për kryeministër të Bullgarisë

  Lajmi i rradhës

  Ndër sfidat për RAMA-3, modernizimi i sistemit të Emergjencave Civile

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë