“Nëse do të futesha në listën e zezë të ShBA, do ta konsideroja si humbjen më të madhe në karrierën time”

  Nëse kryeministri Kovacevski do të futej në listën e zezë në ShBA, do ta konsideronte si humbjen më të madhe në karrierën e tij, tha sot kryeministri Dimitar Kovacevski i pyetur për një koment pasi emri i kryetarit të Komunës së Strugës, Ramiz Merko u shfaq në listën e zezë të ShBA-ve.

  “Nëse e gjej veten në listën e zezë të ShBA-ve, si person që një pjesë të shkollimit e ka përfunduar në ShBA, jo që do të jap dorëheqje, por do ta konsideroj humbjen më të madhe në karrierën time personale dhe profesionale”, tha Kovaçevski.

  Lajmi Paraprak

  Vendimi i DASh për Ramiz Merkon / Escobar: Kjo do të ndihmojë Qeverinë që të vazhdojë luftën kundër korrupsionit

  Lajmi i rradhës

  Prokuroria ka gjashtë çështje aktive ndaj Merkos, njëra prej të cilave ka më shumë se tre vjet që pret ekspertizë shtesë

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë