Nesër shpallen tarifat e energjisë elektrike

  Komisioni Rregullator Energjetik, nesër do të shpallë blloqet e reja tarifore për konsumin e energjisë elektrike.

  Sipas burimeve të Rregullatorit, nga nivelet e paralajmëruara fillimisht të ndryshimit, do të rritet blloku i dytë dhe i tretë tarifor.

  Fillimisht ishte paralajmëruar se do të jenë deri në 420 apo 630 kilovat kilovat orë konsum, por me ndryshimet e planifikuara do të jenë mbi 420 apo 630 kilovat orë.

  Autoritetet sigurojnë se mbi 80 për qind e amvisërive do të kenë fatura më të ulëta, ose të njëjta si më parë.

  Por, ata që hyjnë në bllokun e tretë ose e kalojnë atë mund të kenë llogari deri në 50 për qind më të larta se ato aktuale.

  Lajmi Paraprak

  A janë anijet faktorë për ndotjen e liqenit të Ohirt?

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë