Osmani ftohet në Komisionin për Politikë të Jashtme

  Kryetari i Komisionit për Politikë të Jashtme, Antonio Milloshoski në seancën e komisionit në fjalë të caktuar për të mërkurën më 16 qershor ka ftuar në debat edhe ministrin e Jashtëm Bujar Osmani.

  Temë e vetme në rendin e ditës të komisionit për Politikë të Jashtme është shqyrtimi i çështjes së fillimit të negociatave paraqasëse me Bashkimin Evropian, gjatë kohës së kryesimit të Portugalisë me BE-në, a në kontekst të Marrëveshjes për fqinjësi të mirë dhe bashkëpunim mes Republikës së Bullgarisë dhe Republikës së Maqedonisë së Veriut, të nënshkruar më 1 gusht të vitit 2017.

  Lajmi Paraprak

  Nga Italia në Arktik | Gruaja që kaloi pandeminë e vetme

  Lajmi i rradhës

  Shtrenjtohen derivatet e naftës

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë