Parku Kombëtar Mali Sharr – një mundësi historike për Maqedoninë e Veriut

  Katër vjet më parë, një foto e një këlyshi të një rrëqebulli ballkanik nga Maqedonia e
  Veriut ngjalli shumë interes në mediat ndërkombëtare, diçka që nuk ishte parë për më
  shumë se një dekadë.

  Sot, vlerësohet se mezi pesëdhjetë nga këto mace të mëdha të
  rrezikuara në mënyrë kritike mbeten në vend, dhe thjesht vërejtja e rrëqebullit në rajon
  jep shpresë se ata përsëri do të kthehen.

  Lajmi Paraprak

  SHBA dënon gjuhën e Erdoganit për Izraelin

  Lajmi i rradhës

  Simptomat alarmante të Ishemisë

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë